Spetsa till företagsfesten med detta

Planerar du en företagsfest eller event och har svårt att hitta på något du spetsa till festen med? I så fall är du knappast ensam.

Det är lätt man fastnar i samma tankemönster vid planeringar och man kämpar förtvivlat efter att hitta på något nytt så detta eventet eller festen blir som det brukar.

Ett bra sätt att göra detta på är att hyra in någon unik utrustning till festen som normalt sätt inte används. På så sätt kryddas festen lite extra och det kan till och med bli en tradition att man försöker hitta en kul grej att ha på plats.

Nu är ett företagsevent knappast ett barnkalas så att hyra in en hoppborg och clown är kanske inte rätt väg att gå. Men det finns snarlika saker som faktiskt passar lika bra på barnkalas som på ett företagsevent.

Hyra popcornmaskin i StockholmDe klassiska och retroskapade popcornmaskinerna är ett exempel som fungerar lysande att ha på ett företagsevent. Förutom att det kommer bidra med en doft av nypoppade popcorn så kommer det även vara ett kul snacks. Det finns företag i Stockholm som hyr ut popcornmaskiner och de är även etablerade i andra delar av landet.

Mjukglassmaskin kan passa riktigt bra på sommaren när det är varmt. Vilken gäst skulle inte bli positivt överraskad av det serveras mjukglass helt plötsligt. Det är en kul spin-off som få förväntar sig.

Vill man vara väldigt generös kan man hyra in tävlingsutrustning för att skapa en femkamp eller liknande. Men detta beror såklart på upplägget, var det är och vilken typ av event/fest det rör sig om.