Nya loungemöbler till midsommar

LoungemöblerVi har investerat i nya utemöbler i form av en soffgrupp som även klassas som loungemöbel. Loungemöbler är en benämning på möbler som är  lämpliga att användas i loungemiljö som t.ex. på ett café, bar, nattklubb eller i en foajé.

Där är på hemsidan Loungemöbler som vi fått inspiration och tips på vilken typ av möbel som skulle kunna passa oss bra.  Just en loungegrupp som den på bilden tycker jag är väldigt trevlig då man kan samlas många och ha en trevlig stund över en god dryck eller så.

Vid ett matbord blir allting så utdraget om man är ett gäng på 10-12 personer och det blir ofta att flera konversationer pågår samtidigt, men det behöver det inte bli här även om det går. Jag tycker i alla fall att loungemöbler är mycket trevligare om man vill umgås med sina gäster då det blir en annan gemenskap.

Det är inte ovanligt att man kanske väljer mellan matbord och en loungegrupp men jag tycker det är fel om det inte är pengar eller plats som sätter stopp för det. Det skulle vara som att välja mellan ett matbord och soffgrupp inomhus, vilket är något man aldrig skulle.