Jag behöver en campingstol snabbt!

Var köper man campingstol egentligen? Jag har varit inne på ÖoB, Jula och Rusta för att se om de har något åt det hållet men jag hittade absolut ingenting av värde. Hornbach har kanske?

Jag trillade in på campingstol.se och det verkar även som att utbudet på nätet är lite dåligt. Jag är givetvis medveten om att det är höst nu och att campingsäsongen knappast är i full gång, men jag trodde än det gick att få tag på. Campingstolar kan ju användas till mer än bara camping då de är så smidiga att ta med.

Jag hade tänkt använda min till fiske och lite andra hobbyaktiviteter. Just camping är inte min stora grej, men i så fall hade jag även haft en stol för det ändamålet 🙂

Om leveransen är snabb så hinner jag nog få campingstolen innan helgen, vilket är det jag vill. Det fina med att  köpa över nätet är 14 dagars returrätt så jag kan ju alltid skicka tillbaka den annars.