Fotbolls-VM fyller kvällen av soffliggande aktivitet

Jag måste säga att det är svårt att hinna med något efter jobbet nu när Fotbolls-VM dragit igång. Första matchen börjar vid 18:00 och sen körs det matcher med start var tredje timme så man hinner precis laga mat och kanske städa undan lite snabbt mellan en match.

Helgerna är bättre även om man gärna kanske inte bokar upp hela kvällar i onödan om man säger så 🙂 Men på helgen kan man i alla fall få något gjort under dagen, umgås med vänner och träna.

Det enda jag hinner med är att så fort jag kommit hem från jobbet så lagar jag mat så jag hinner se matchen som börjar vid 18:00. Har man tur är den matchen slut vid 20:00 och då kan man snabbt bege sig iväg på ett träningspass, duscha och vara tillbaka i TV-soffan till 21:00 eller strax där efter.

Sen blir det tyvärr sängdags om de är arbetsdag efteråt. Undantaget är om det är två topplag som spelar för då kanske jag kan överväga att sitta uppe till 02 så jag hinner se matchen som börjar vid midnatt.

Slutspelet har dock bättre tider så det kommer lite lugnare när det väl går igång.