Hjälpte pappa och mamma med en ny hörnsoffa

Jag var och besökte föräldrarna mina i veckan som gick och det var mycket trevligt. Jag kom in på och berättade om att jag hade köpt en ny soffa som jag beställt online och att jag var väldigt nöjd med den.

Då berättade de att de hade varit på jakt efter en ny hörnsoffa men inte hittat något och undrade om jag kunde hjälpa dem att hitta en åt dem. De bor i ett gammalt 60-tals hus och vardagsrummet lämpar sig inte så bra för att placera en vanlig soffgrupp utan det blir absolut bäst med hörnsoffa hos dem. Det skulle möjligtvis gå med något annat men de har provat det innan och det blev inte så bra så jag försöker inte ändra dem (de är liksom envisa som det är och gäller att välja sina fighter).

Snygg hörnsoffa i ljusgrått tygDet var inte det lättaste att hitta hörnsoffor på nätet heller. Många verkar marknadsföra divansoffor som hörnsoffor och det är ju inte riktigt samma sak. Sen finns det hörnsoffor med öppna avslut och det skulle väl möjligtvis kunna vara något som skulle kunna fungera men och andra sidan var de ganska tydliga med att de vill ha en klassisk modell.

Materialet på soffan behövde dock inte vara skinn som de haft innan och utan snyggt konstläder eller tyg kan absolut fungera också. Mocka var tydligen ingenting som passade dem heller så jag bara nickar och fortsätter söka vidare på nätet.

Men tack vara sidor som Hörnsoffor.nu så hittar man ändå ganska snabbt ett utbud av hörnsoffor som kan passa dem båda. Det hela slutade med att vi beställde en ny soffa