Boka en restresa eller stanna hemma?

Det är den stora frågan i mitt huvud just nu – ska jag boka en restresa till medelhavet och koppla av en vecka eller stanna hemma i Sverige.

Ibland kan det kännas tråkigt att stanna hemma i Sverige mitt under sommaren när alla har semester och många åker iväg men samtidigt kan man spara den veckan och lägga den när som helst. Just nu funderar jag på om jag ska skita i att spara det och ta en restresa till Medelhavet istället. Det hade varit så underbart att komma iväg en av dessa tre veckor jag lagt nu i juli månad.

Däremot hade den reskassan varit väl användbar om jag bestämmer mig för att resa till Paris på en vecka som jag förvisso inte bestämt men skulle i så fall inträffa i slutet på Augusti.

Jag får nog sova på saken så får vi se vilket som väger tyngst sen. Paris senare i sommar eller Medelhavet typ nu…